toast avocado met crunchy kikkererwten ⋆ Gezond met Lotte
23836
post-template-default,single,single-post,postid-23836,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
toast avocado met crunchy kikkererwten

toast avocado met crunchy kikkererwten

Ingrediënten (1 persoon- lunch)

1/2 avocado

2-3 sneden volkoren brood

100g kikkererwten uit blik

1 el gehakte platte peterselie

1 kl limoensap

 snuifje komijn

P&Z

Bereiding: 

  1. Verwarm de oven voor op 200°. Meng de kikkererwten met komijn  en P&Z. Plaats gedurende circa 15-20′ in de oven tot ze knapperig zijn.
  2. Plet ondertussen de avocado met een vork en meng het limoensap en P&Z eronder.
  3. Toast de sneden brood. Beleg iedere snede brood met een dunne laag van de gepletten avocado en beleg met de kikkererwten. Werk af met P&Z en de gehakte platte peterselie.

Smakelijk

Maakte jij dit receptje? Ik ben erg benieuwd naar jou resultaat. Trek gerust een foto en tag me op Instagram. 

Interesse in voedingsadvies?