Pasta met witloof en gekookte hesp⋆ Gezond met Lotte
23730
post-template-default,single,single-post,postid-23730,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Pasta met witloof en hesp

Pasta met witloof en gekookte hesp

Ingrediënten ( 1 persoon)

2 stronken witloof

90g gekookte hesp

30g magere zuivelspread ( type philadelfia light)

40g volkoren pasta

1 el olijfolie

P&Z

 

Bereiding: 

  1. Halveer de witloof en snijd hierna in repen van 1/2 cm. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de witloofreepjes toe. Stoof deze tot ze gaar zijn. ( circa 10-15′).
  2. Breng ondertussen water aan de kook en kook de pasta gaar.
  3. Snijd de gekookte ham in grove stukken en voeg toe aan de witloof. Meng hierna ook de zuivelspread onder witloof en hesp.
  4. Voeg tot slot de pasta toe en werk af met P&Z.

Smakelijk

TIP! Ben je geen fan van witloof? Vervang deze dan door prei. Laat de prei dan nog iets langer garen.