Pasta met spinazie- amandelpesto, courgetti en burrata⋆ Gezond met Lotte
23507
post-template-default,single,single-post,postid-23507,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Pasta met spinazie- amandelpesto, courgetti en burrata

Pasta met spinazie- amandelpesto, courgetti en burrata

Ingrediënten ( 1 persoon)

1 kleine burrata ( 50g)

2 handjes spinazie

1 courgette – maak hiervan courgetti of koop de courgetti zelf

1 handje kerstomaten

2-3 zongedroogde tomaten

40g volkoren pasta ( ongekookt)

10g amandelen

1/2 el olijfolie

P&Z

Bereiding:

  1. Breng water aan de kook en kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 2 minuten voor de pasta gaar is de courgetti toe.
  2. Mix de spinazie samen met de amandelen en 1/2 el olijfolie in een blender. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  3. Meng de spinazie- amandelpesto onder de pasta en courgetti. Voeg hierna ook de kerstomaten en de zongedroogde tomaten toe. Breng op smaak met P&Z.
  4. Meng alles goed onder elkaar.
  5. Serveer de pasta met de burrata.

Smakelijk

Interesse in voedingsadvies?