Kabeljauw met sesamkorst en gegrilde Chinese kool ⋆ Gezond met Lotte
23543
post-template-default,single,single-post,postid-23543,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Kabeljauw met sesamkorst en chinese kool

Kabeljauw met sesamkorst en gegrilde Chinese kool

Deze Kabeljauw met sesamkorst en gegrilde Chinese kool kan je perfect maken wanneer je weinig tijd hebt. Zo simpel, snel en overheerlijk! Je kan de Chinese kool ook gemakkelijk vervangen door paksoi.

Ingrediënten (1 persoon)

150g kabeljauw
200g chinese kool
3/4 el sesamolie
1 kl sesamzaadjes
40g rijstnoedels ( ongekookt)
P&Z
dressing:
1 el sojasaus
1 el limoensap
2 cm geraspte gember
1/4 el sesamolie
snuifje chilivlokken
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de Chinese kool in grove stukken. Meng met 3/4 el sesamolie en P &Z en plaats in een ovenschaal gedurende 10 min in de oven.
2. Meng ondertussen de ingrediënten voor de dressing. Verspreid het sesamzaad over de kabeljauw. Plaats de kabeljauw op de Chinese kool en zet opnieuw circa 10 minuten in de oven.
3. Kook water met de waterkoker. Neem een kom, leg de rijstnoedels erin en giet het kokende water erover. Laat de rijstnoedels enkele minuten garen in het gekookte water.
4. Serveer de rijstnoedels met hierover de Chinese kool en kabeljauw. Werk af met de dressing.
Smakelijk