Gnocchisalade met gegrilde courgette en geitenkaas⋆ Gezond met Lotte
23292
post-template-default,single,single-post,postid-23292,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Gnocchisalade met gegrilde courgette, appel en geitenkaas

gnocchisalade met gegrilde courgette, appel en gietenkaas

Gnocchi kan je normaal in iedere supermarkt vinden bij de verse pasta’s. Gnocchi is Italiaans en wordt gemaakt van aardappelen die gemengd worden met een beetje meel. Op deze manier vormen zijn een vezelrijke koolhydraatbron die past binnen een gezond voedingspatroon.

Ingrediënten lunch( 1 persoon) 

100- 150g Gnocchi

1/2 grote courgette

ijsbergsla

handje kerstomaten

1/2 appel

60g zachte geitenkaas

1kl olijfolie

P&Z

Ingrediënten diner ( 1 persoon) 

100g Gnocchi

1  courgette

ijsbergsla

handje kerstomaten

1/2 appel

75g zachte geitenkaas

1/2 el olijfolie

P&Z

bereiding: 

  1. Verwarm de oven voor en kook de gnocchi gaar volgens de verpakking. Laat de gnocchi afkoelen en snijd de courgette in blokjes. Meng de courgettenblokjes met 1 kl olijfolie en P&Z en verspreid over een bakplaat bedekt met bakpapier. Laat gedurende 10′ grillen in de oven.
  2. Snijd ondertussen de appel in kleine blokjes en halveer de kerstomaten. Snijd de ijsbergsla in repen en meng de appel,kerstomaten en gnocchi onder de sla.
  3. Voeg tot slot de gegrilde courgette en geitenkaas toe. Werk af met P&Z.

Smakelijk

Interesse in voedingsadvies?