Gazpacho met komkommer, tomaat en paprika ⋆ Gezond met Lotte
23209
post-template-default,single,single-post,postid-23209,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gazpacho

Ingrediënten (circa 4 porties)

1/2 komkommer

1 rode paprika

4 grote tomaten

1 sjalot

1 teentje look

enkele blaadjes basilicum

enkele blaadjes platte peterselie

1 el balsamicoazijn

1 el olijfolie

snuifje cayennepeper

P&Z

Bereiding:

1. Schil de komkommer en haal de pitjes eruit. Snijd de komkommer, paprika, tomaat en sjalot in blokjes en meng in een grote kom.

2. Pers het teentje look erbij en meng samen met de olijfolie en balsamicoazijn mee onder de groenten. Voeg tot slot ook de basilicum en peterselie toe.

3. Mix het geheel tot een soep, voeg eventueel een klein beetje water toe. Werk af met een snuifje cayennepeper, P&Z.

4. Laat min 1 uur de koelkast staan

 

Smakelijk

 

interesse in voedingsadvies?