Kip tandoori in een wrap ⋆ Gezond met Lotte
22352
post-template-default,single,single-post,postid-22352,single-format-standard,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Kip tandoori wrap

Kip tandoori in een wrap

Ingrediënten

(1 persoon)

– 1/2 ui

– 1/4 rode paprika

– 1/4 courgette

– 4-5 champignons

– 1/2 handje verse koriander (gehakt)

– 1 grote (vokoren) wrap

– 120g kipfilet

– 1 kl tandoorikruidenmengeling

– 5g pindanoten (fijngehakt)

– 1el olijfolie

– P&Z

 

Bereiding:

1. Snijd de ui fijn en de kipfilet in reepjes of blokjes. Verhit 1/2 el olijfolie en voeg de ui toe. Voeg na enkele minuten de kip toe samen met de tandoorikruiden en laat bruinen.

2. Snijd de courgette, paprika en champignonnen in stukjes. Verhit de andere 1/2 el olijfolie en bak de groenten kort.

3. Hak ondertussen de koriander fijn en voeg 3/4 toe aan de groenten samen met P&Z. Hak hierna ook de pindanoten fijn.

4. Verwarm de wrap gedurende 30 seconden in de microgolfoven.

5. Leg de wrap open op een bord, neem de kip als eerste laag en leg hier enkele eetlepels groenten op. Werk af met verse koriander en de gehakte pindanoten. Vouw de wrap op en gebruik eventueel een tandenstoker om deze bij elkaar te houden. Doe de overige groentjes in een potje en eet deze erbij als extraatje.

TIP! Voeg er wat mais bij of vervang de kip door scampi’s.

 

Smakelijk

Interesse in een workshop ronde gezonde voeding?